Lewis Hamilton a fost surprins de cameră spionând mașina lui Max Verstappen la Marele Premiu al Belgiei

Lewis Hamilton a fost surprins studiind mașina lui Max Verstappen la câteva momente după calificare, în timp ce starul Mercedes se lupta la Spa. Campionul de șapte ori a fost surprins uitându-se la aripa din spate a lui Verstappen înainte de a se deplasa pe partea stângă a mașinii.

Starul Mercedes s-a oprit să se uite la designul aripei din față al Red Bull-ului înainte de a merge la țarc pentru a fi intervievat. Hamilton a fost cu 1,8 secunde mai lent decât Verstappen în Q3, la doar câteva săptămâni după ce Mercedes a ridicat primul lor pol în Ungaria.

El a recunoscut că Red Bull și Ferrari sunt „în altă ligă” și a subliniat că acest lucru se poate datora unei diferențe radicale de design. Hamilton a explicat: „A fi cu 1,8 secunde în urmă este o adevărată lovitură în dinți”.

Citeste si:  Barzagli va absenta de pe teren doua luni

„Este o mașină cu care continuăm să ne luptăm și cu siguranță nu o vom rata la sfârșitul anului. Pentru mine, este doar să ne concentrăm asupra modului în care construim și proiectăm mașina de anul viitor. Celelalte două echipe din fața noastră sunt într-o altă ligă, dar mașina noastră arată foarte diferită de a lor. Deci avem mult de lucru, vom face tot ce putem cu ceea ce avem pentru restul sezonului.”

Întâmplarea vine la doar câteva săptămâni după ce directorul tehnic al Mercedes, Mike Elliot, a recunoscut, de asemenea, că echipa se uită la unele dintre modelele rivalilor lor. El a susținut că producătorul german a studiat conceptul Red Bull și a admis că echipa s-ar putea să fi greșit designul lor din 2022. express.co.uk