Max Verstappen, după victoria de la GP-ul Belgiei: „Totul merge bine”

Pilotul Red Bull, Max Verstappen, a traversat Marele Premiu al Belgiei aproape fără dificultate, în ciuda faptului că a plecat de pe locul 14. Câștigător la Spa, olandezul pare de neatins.

Max Verstappen (Red Bull, câștigător al GP al Belgiei, la microfonul Canal+): „Primul tur a fost într-adevăr foarte fierbinte, dar după safety car, totul a fost bine. Am reușit să fac această ascensiune. A trebuit să ne descurcăm puțin, dar această victorie este cu adevărat incredibilă. Nu mi-aș putea imagina un astfel de weekend, ar dura mai mult așa. Vom vedea ce putem face săptămâna viitoare acasă (în Olanda)”.

Sergio Perez (Red Bull, locul 2): „Speram la mai bine, a fost o oportunitate astăzi. Dar Max (Verstappen) zbura, era de neatins astăzi. Prima parte a fost foarte proastă, dar rezultatul final este foarte pozitiv pentru echipă. Am adunat multe puncte și aștept cu nerăbdare restul campionatului. Am avut un început foarte prost, dar am reușit să-mi recâștig locul la virajul numărul 5”.

Citeste si:  Ilona Georgiana Ghioroaie a câştigat turneul ITF de la Antalya

Carlos Sainz (Ferrari, al 3-lea): „Nu era ritmul, am alunecat foarte mult pe cauciucuri. Încă termin pe podium și acceptăm. Max (Verstappen) și Checo (Perez) erau într-adevăr pe altă planetă, trebuia să supraviețuim de partea noastră. Pur și simplu nu am fost suficienți de competitivi”.