Șoc din Spania: „Rafael Nadal se întâlnea în secret cu Shakira!”

Din Spania vine o indiscreție care are un adevărat ecou: Rafael Nadal și Shakira au avut o relație secretă. După cum relatează paparazzo spaniol, Jordi Martin, cântăreața și tenismenul și-au început clandestinele întâlniri datând din 2009, când cei doi s-au întâlnit pentru videoclipul Gypsy.

Videoclipul pentru una dintre cele mai cunoscute melodii ale lui Shakira a implicat schimbul de priviri senzuale și râsete, dar se pare că a fost mai mult decât cerințe de scenariu. După cum a relatat ziarul italian Corriere della Sera, paparazzo a explicat că cei doi au avut o aventură de dragoste intensă când a fost filmat videoclipul piesei.

Citeste si:  Au fost stabilite semifinalistele turneului WTA de la Dubai

La acea vreme, zvonurile spuneau că Shakira se întâlnea cu Alejandro Sanz, un cunoscut cântăreț spaniol. Pe de altă parte, tenismenul se afla într-o situație dificilă: la vremea respectivă, Nadal era deja legat romantic de Xisca Perellò, pe care a cunoscut-o în 2005 la școală.

Vestea este pur și simplu incredibilă, dar zvonurile despre o posibilă trădare vin într-un moment nefavorabil lui Rafael Nadal: spaniolul este concentrat pe US Open.

Dacă va depăși pericolul sferturilor de finală, unde orbitează Rublev și Norrie, ar putea fi semifinala integral spaniolă: Carlos Alcaraz ar putea să-l aștepte.

1 trackback / pingback

  1. Rafael Nadal a fost eliminat de Frances Tiafoe în optimile de finală de

Comentariile sunt închise.