Daniel Ricciardo oferă o veste bună pentru fani la întoarcerea în 2024

Daniel Ricciardo a avut un contract pentru a concura pentru McLaren în acest sezon, doar că acesta a fost reziliat anul trecut.

Pilotul de probe de la Red Bull, Daniel Ricciardo, este încă hotărât să se întoarcă pe grila de Formula 1 din sezonul viitor, australianul dezvăluind că se simte „mai împrospătat” după pauza sa din sport.

Ricciardo a optat să ia un an liber de la curse ca urmare a perioadei sale „dificile” la McLaren, care s-a încheiat cu rezilierea contractului său pentru 2023.

Pe baza performanțelor deja înregistrate de Oscar Piastri, înlocuitorul lui Ricciardo, se pare că tânărul de 33 de ani și McLaren au luat decizia corectă, Piastri îl motivează deja pe coechipierul Lando Norris.

Citeste si:  Alexandra Dulgheru a ajuns în optimile de la Auckland

Ricciardo a recunoscut deschis că perioada lui de doi ani la McLaren nu a fost bună; cu toate acestea, timpul petrecut departe de curse i-a oferit ocazia de a reflecta asupra a ceea ce a mers prost.

Revenirea la Red Bull într-un rol din culise pare să facă minuni pentru favoritul fanilor, care urmează să participe la un test de anvelope Pirelli pentru austrieci după Marele Premiu al Marii Britanii din iulie.

Ricciardo, desigur, a concurat pentru Red Bull din 2014 până la sfârșitul lui 2018, când a făcut trecerea la Renault.

În timpul lui de cinci ani în cursă pentru echipa din Milton Keynes, Ricciardo a câștigat șapte victorii, el fiind foarte mult un membru iubit al echipei.