Sizikova „a fost absolvită de aranjarea meciurilor”, pentru a juca French Open

Jucătoarea rusă de tenis Yana Sizikova a fost absolvită de aranjare de meciuri după ce a fost luată în custodia poliției la Openul Francez din 2021, a declarat avocatul ei.

Sizikova, o specialistă la dublu, aflată în prezent pe locul 51 în WTA, a fost arestatată în cadrul unei investigații privind acuzațiile de aranjare de meciuri care datează de la turneul din 2020 de la Roland Garros.

De atunci, ea a continuat să joace în turneul de tenis feminin și a ajuns în turul doi al Australian Open din acest an, alături de partenera de dublu, Anastasia Potapova.

Citeste si:  Muguruza: ”Turneele WTA au înnebunit!”

„După doi ani și jumătate de anchetă, Parchetul din Paris a clasat definitiv dosarul la 11 aprilie 2023, considerând că nu s-a putut începe urmărirea penală, neputând fi stabilite faptele de care era acuzată doamna Sizikova. ”, a declarat pentru Reuters avocatul ei, Frederic Belot.

Belot a spus că Sizikova va participa la Openul Francez de anul acesta, care începe duminică la Roland Garros. Sizikova are două titluri de dublu pe numele ei, cel mai recent la Praga în iulie anul trecut. tenisinfo.ro