Acuzat de violență domestică, Alexander Zverev răspunde fostelor sale partenere

alexander zverev

Acuzat că a vrut să-și „stranguleze” iubita în 2019 la US Open, al șaptelea jucător din lume s-a apărat public și neagă orice violență.
În turneul ATP, Alexander Zverev are un final de sezon destul de reușit, după o recuperare dificilă la US Open și apoi la Roland Garros, neamțul trece printr-o zonă de frământări, cu atacurile a două foste prietene în mass-media. Fosta modelă Brenda Patea a dezvăluit presei germane că așteaptă un copil de la el. Tânăra susține că este însărcinată în 20 de săptămâni, dar spune că „nu va împărți custodia”, dorind să-și „crească singură” viitorul copil. Pe Instagram, Brenda Patea și-a completat declarația afirmând „că are motive întemeiate” să nu împartă custodia, dar acestea „sunt private”.

După aceea, o fostă iubită a lui Alexander Zverev a rupt tăcerea pentru a face acuzații grave împotriva germanului, din nou prin intermediul rețelelor sociale. Olga Sharypova dezvăluie într-un mesaj lung că a fost „victima violenței domestice” în mai multe rânduri.

Rusoaica povestește în detaliu o scenă care a venit după o ceartă din august 2019 în New York în timpul US Open. „Am fugit din hotel desculță, bătută. Stăteam pe o stradă din New York și nu știam unde să mă duc sau ce să fac. El a încercat să mă sugrume cu o pernă, să-mi dea cu capul de perete și să-mi răsucească brațele ”, dezvăluie ea înainte de a preciza că nu a fost nici prima, nici ultima dată, ”atunci mi-a fost frică pentru viața mea”.

Citeste si:  Curtois si Fellaini declara forfait

Câteva ore mai târziu, tânăra și-a confirmat cuvintele într-un lung interviu, adăugând că au existat „o mulțime” de astfel de situații. Rusa nu a ezitat să furnizeze mass-media capturi de ecran ale mesajului ei text, cu fotografii de susținere, adresate prietenilor ei cărora le-a spus despre altercație. Cuplul s-ar fi împăcat a doua zi, apoi s-ar fi separat în cele din urmă câteva săptămâni mai târziu. Olga Sharypova nu ar fi depus o plângere până în prezent, dorind doar să „facă cunoscute” aceste informații.

Prins de aceste dezvăluiri, Alexander Zverev a ieșit din tăcerea sa pe rețelele de socializare pentru a răspunde acestor două foste prietene. Recunoscând că „ultimele zile au fost dificile”, jucătorul a fost inițial fericit să devină tată. „Voi fi tată la 23 de ani. Și abia aștept să văd copilul. Chiar dacă eu și Brenda nu mai suntem împreună, avem o relație bună și voi fi la înălțimea responsabilității mele de tată ”.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*