Klopp șocat de decizia suspendării Man City din Liga Campionilor

Antrenorul german Jurgen Klopp a fost luat prin surprindere de vestea că rivalii echipei sale vor lipsi din Europa pentru următoarele două sezoane
Jurgen Klopp spune că a fost șocat de știrea suspendării de doi ani pentru Manchester City din Liga Campionilor și spune că simpatizează cu antrenorul Pep Guardiola.

Clubul Manchester City a fost suspendat și a fost amendat cu 25 de milioane de lire sterline (33 de milioane de dolari) pentru încălcarea regulilor privind finanțarea Fair Play, însă clubul va face apel împotriva deciziei UEFA.

„A fost un șoc. Wow, complet șoc”, a spus Klopp atunci când i s-a cerut reacția.

„Singurul lucru despre care pot spune este despre fotbal. Ceea ce au făcut ei pe terenul de fotbal este excepțional. Restul, nu știu. Crezi oamenii cu care lucrezi, așa este. Chiar sunt alături de  ei, Pep și jucătorii, dar așa este. Ei pot face apel, astfel încât vom vedea ce se întâmplă atunci. Dar fotbalul pe care l-au jucat a fost excepțional și va fi întotdeauna excepțional.”

Citeste si:  Super Cupa Romaniei - U Craiova 1948 CS - FC CFR Cluj 1907 0-1 ( 0-0 )

În timp ce rivalii lor vor fi absenți de la prima competiție a Europei în sezonul viitor, echipa lui Klopp și-a confirmat titlul cu o victorie 1-0 cu Norwich, sâmbătă.

Golul lui Sadio Mane, cu doar 12 minute înainte de sfârșitul întâlnirii de la Carrow Road, a dus la majorarea meciurilor câștigate de Liverpool, la 17.

„A fost un joc dificil din diferite motive. Vântul, organizarea adversarului și modul în care am jucat prima repriză au făcut-o dificilă”, a comentat Klopp.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*