Broasca țestoasă Yellow a prezis cine va câștiga Liga Campionilor

ligii campionilor

Yellow, o broască țestoasă în vârstă de treizeci de ani care în urmă cu cincisprezece ani a ajuns la Sea Life Aquarium din Benalmádena (Málaga) din Insulele Cayman, a prezis că Liverpool va câștiga finala Ligii Campionilor împotriva lui Real Madrid, sâmbăta viitoare la Paris.

Îngrijitorii acestui animal au pregătit două recipiente de aproximativ doi metri una de cealaltă cu câte o frunză de broccoli – care au reprezentat rivalii din această finală – și, când a fost coborât în iazul în care se afla țestoasa, aceasta a mers în stânga ei, unde era imaginea echipei engleze.

Paul caracatița

Țestoasa aspiră să devină cel mai bun elev al altor animale vizionare, precum caracatița Paul, care a ajuns faimoasă în 2010, după ce a prezis corect opt meciuri ale Cupei Mondiale din 2010, inclusiv victoria Spaniei în fața Olandei în Finala disputată la Johannesburg (Sud). Africa) pe 11 iulie.

Citeste si:  Serena Williams participă la Wimbledon

Alegerea lui Yellow, care a tânjit câteva minute pe ambele frunze de broccoli fără a opta pentru niciuna dintre ele în semn clar că va fi o finală aprig disputată, i-a supărat pe lucrătorii din acvariu, care se așteptau ca țestoasa să aleagă hrana cu imaginea lui Real Madrid.