US Open va avea loc cu tribunele pline

us open

Asociația de Tenis a Statelor Unite (USTA) a anunțat joi că biletele pentru terenuri și abonamente de teren vor fi puse în vânzare în iulie.

Decizia de a avea tribunele pline de spectatori la US Open de către USTA este ultimul pas pentru a reveni la normalitate în New York. La începutul acestei săptămâni, guvernatorul New York-ului, Andrew Cuomo, a declarat că multe dintre regulile de distanțare socială din New York vor fi ușurate, deoarece 70% dintre adulții din stat au primit cel puțin o doză de vaccin coronavirus. US Open va fi primul turneu major care vor participa spectatori de la Australian Open în 2020 înainte ca pandemia Covid-19 să forțeze circuitele să se închidă. În 2020, US Open a avut loc în spatele ușilor închise și va fi o priveliște binevenită să vezi 23.771 locuri pline pe stadionul Arthur Ashe.

Citeste si:  Pellegrino este noul antrenor al Valenciei

La începutul acestei săptămâni, The All England Club și guvernul britanic au anunțat că Center Court va avea o capacitate de 50% atunci când Wimbledon va începe pe 28 iunie și va crește la 100% pentru finala de simplu.