US Open va avea loc cu tribunele pline

US Open va avea loc cu tribunele pline

Asociația de Tenis a Statelor Unite (USTA) a anunțat joi că biletele pentru terenuri și abonamente de teren vor fi puse în vânzare în iulie.

Decizia de a avea tribunele pline de spectatori la US Open de către USTA este ultimul pas pentru a reveni la normalitate în New York. La începutul acestei săptămâni, guvernatorul New York-ului, Andrew Cuomo, a declarat că multe dintre regulile de distanțare socială din New York vor fi ușurate, deoarece 70% dintre adulții din stat au primit cel puțin o doză de vaccin coronavirus. US Open va fi primul turneu major care vor participa spectatori de la Australian Open în 2020 înainte ca pandemia Covid-19 să forțeze circuitele să se închidă. În 2020, US Open a avut loc în spatele ușilor închise și va fi o priveliște binevenită să vezi 23.771 locuri pline pe stadionul Arthur Ashe.

Citeste si:  Învingător al lui Denis Shapovalov în cinci seturi, Rafael Nadal ajunge în semifinalele Australian Open

La începutul acestei săptămâni, The All England Club și guvernul britanic au anunțat că Center Court va avea o capacitate de 50% atunci când Wimbledon va începe pe 28 iunie și va crește la 100% pentru finala de simplu.

Sari la bara de unelte