Sfaturi utile pentru cei care pariaza pe meciuri de tenis

Vom oferi in acest material cateva sfaturi urile pentru cei care pariaza pe tenis. In toate sporturile pe care le aleg cei care pariaza pe sume mari exista secrete si ponturi pe care nu toata lumea le cunoaste. In lumea pariorilor circula adesea numeroase ponturi, insa nu poti avea incredere chiar in toate. A sti sa mizezi pe meciuri de tenis inseamna, de fapt, o munca asidua, cultivata zi de zi. Trebuie sa fii la curent in mod constant cu ceea ce se intampla in aceasta lume a sportului, dar si sa ai inspiratia de a alege partidele de tenis care te pot avantaja.

Puteti incerca sa consultati sectiunea de ponturi pariuri pe tenis de pe site-ul PariuriX.com, care la ora actuala gazduieste cel mai mare concurs pentru tipsterii din Romania cu premii de 6000 lei. Asta nu va scuteste sa nu analizati la randul vostru meciurile sau sa nu tineti cont de sfaturile din acest articol. Trebuie gasita o combinatie echilibrata care pe termen lung sa va aduca castiguri dorite la pariuri sportive.

pariurix - sportsin.ro

In multe publicatii pe care le gasesti la chioscurile de ziare poti gasi ponturi pariuri pe tenis. De asemenea, poti urmari si publicatiile editate de casele de pariuri. Multe sunt oferite gratuit si sunt alcatuite cu ajutorul unor specialisti in domeniul diferitelor sporturi.

Tenisul privit din perspectiva pariorului

Tenisul este un sport destul de greu de abordat la pariuri. Atat de multi jucatori si atatea posibilitati care se ivesc te vor face, cu siguranta, sa iti doresti sa tii o statistica foarte clara, cu date actualizate de la un sezon la altul. Fiecare sezon conteaza in tenis si trebuie sa tii cont de ceea ce se intampla mereu pentru a putea anticipa ceea ce urmeaza in continuare.

In cazul jucatorilor de tenis, trebuie stiut un lucru foarte important. Ei pot acumula multe puncte in clasamentul WTA la un moment dat. Mai mult, castiga chiar si turnee importante. Sezonul urmator, acele titluri castigate vor trebui aparate, iar jucatorii vizati de tine pentru ponturi pariuri pe tenis iti pot confirma asteptarile la anumite competitii deoarece vor fi mai motivati sa castige in acele situatii.

In al doilea rand, poti sa ai castiguri bune la pariuri puse pe tenis si atunci cand jucatorii joaca in tarile de origine sau chiar in orasele lor natale. In asemenea situatii, acestia au o motivatie in plus sa castige si ai toate motivele sa mizezi pe succesul lor. Uneori, exista competitii care preceda turneele mari, de Grand Slam, primele fiind tratate de jucatorii de tenis cu o lejeritate mai mare. E posibil ca ei sa isi conserve energia si sa nu traga atat de tare pe cat te-ai astepta, numai ca sa poata evolua in forma maxima la competitiile majore. Asadar, ar fi bine sa te uiti cu atentie peste programul competitiilor dintr-un sezon si sa la analizezi inclusiv din aceasta perspectiva.

Citeste si:  S-au stabilit meciurile pentru Wimbledon 2012

Marii jucatori de tenis te pot dezamagi in anumite situatii. Nu poti avea niciodata siguranta ca un mare favorit il va zdrobi din prima pe un jucator care vine din calificari sau care e cotat cu ultima sansa la castigarea turneului respectiv. Ca si fotbalul, tenisul ne rezerva multe surprize.

Cateva sfaturi generale pentru pariori

Pariorii din tara noastra au acum la dispozitie tot mai multe solutii de a paria. Din ce in ce mai multe agentii online sunt autorizate de statul roman, iar intrarea lor in legalitate inseamna pentru pasionatii acestei activitati mai multe sanse de castig si cote diversificate pe diverse sporturi. Cam toti cei care pariaza vor sa aiba un castig imediat, insa ei ignora faptul ca e nevoie de o strategie pe termen lung pe care sa o aplice în mod constant.

Sumele pe care le pariezi nu trebuie sa depaseasca bugetul alocat acestei activitati. E de evitat situatia in care iei bani din alta parte pentru a juca la pariuri sportive, caci vei afecta bugetul familiei tale, ceea ce s-ar putea sa nu iti foloseasca deloc. Numeroase ponturi pariuri pe tenis se pot gasi in ziarele de sport, care au specialisti in diverse sporturi. De fiecare data cand pariezi si pierzi, poate chiar sume mari de bani, nu uita ca nu trebuie sa incerci sa iti recuperezi pierderea imediat, caci e posibil sa inregistrezi pagube si mai mari. Lucrurile trebuie judecate la rece de fiecare data si trebuie sa gandesti foarte bine fiecare pas pe care il faci.

Niciodata nu trebuie sa te hazardezi in pariuri prea riscante. Multi jucatori la pariuri fac greseala de a exagera si de a pune pariuri mult prea fanteziste. E mai putin probabil sa ghicesti toate rezultatele cand mizezi numai pe surprize, totul de dragul unui castig mai mare care, foarte probabil  nu va veni prea curand. Daca pariezi responsabil, atunci te vei alege cu castiguri mici si constante. Astfel, la final de luna, este mai probabil sa te alegi cu un profit destul de frumos. Numai pregatirea temeinica iti poate da masura succesului in pariurile pe tenis.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*