Serena Williams v Emma Raducanu: Fanii cer rambursări după reprogramarea meciului

Fanii tenisului cer rambursări de la organizatorii Cincinnati Masters, după ce confruntarea de senzație dintre Emma Răducanu și Serena Williams a fost mutată de luni până marți.

Williams și-a anunțat recent retragerea iminentă din joc și probabil că își va lăsa definitiv racheta după US Open-ul din acest an.

Cincinnati Masters este probabil penultimul turneu pe care Williams îl joacă și ea a fost extrasă la sorți împotriva nimeni alteia decât Răducanu, care își va apăra titlul la US Open la sfârșitul acestei luni.

Răducanu nu s-a mai confruntat niciodată cu Williams și fanii sunt, de înțeles, disperați să le privească pe cele două înfruntându-se cap la cap pentru ceea ce ar putea fi prima și singura dată.

Meciul a fost programat inițial pentru luni, iar biletele ar fi costat peste 200 de dolari, unii plătind prețuri umflate pentru a-și asigura locuri privilegiate pentru a vedea disputa.

Cu toate acestea, organizatorii au reprogramat concursul pentru marți, cei care au plătit pentru biletele de luni, nu mai pot urmări meciul.

Jurnalistul de tenis Ben Rothenberg a scris pe Twitter că situația este nedreaptă și că fanii ar trebui să aibă dreptul să primească banii înapoi.

„Foarte nedemn pentru #CincyTennis să anunțe vineri că Serena-Răducanu va fi luni seara… și apoi nu a pus pe Serena-Răducanu luni seară”, a spus el.

Citeste si:  Ranieri este noul antrenor al lui Nantes

„Ar trebui să fie o situație rambursabilă, având în vedere interesul (și prețurile, cu siguranță) din jurul turneului de rămas bun al Serenei. Programarea necunoscută în avans este un punct slab masiv al turneelor de tenis, dar dacă face-ți o promisiune rară fanilor, odată cu tragerea la sorți, trebuie să o onorați sau să oferiți rambursări.”

Postarea i-a determinat pe mai mulți oameni care au participat luni la turneu să-și împărtășească experiențele și să facă zgomot cu ideea că ar trebui să se acorde rambursări.

Unul a spus: „Sunt total de acord. Biletele costau 35 de dolari înainte de a anunța că va juca luni seara. Așa că am așteptat până au spus asta și când le-am cumpărat erau deja 135 de dolari pentru fiecare bilet. Am cumpărat două, deci 270 USD.”

Au fost oferite puține detalii despre motivul pentru care meciul a fost reprogramat, dar un purtător de cuvânt al evenimentului a susținut că decizia a fost luată „din cauza unui număr de factori legați de programare”.

Fanii nu au fost informați despre schimbare și până în prezent nu au fost oferite rambursări. În loc de Williams vs Răducanu, fanii au văzut-o pe Sloane Stephens învingând-o pe Alize Cornet cu 6-1, 6-0.

Meciul dintre Serena Williams și Emma Răducanu va avea loc în această noapte, de la ora 2.00.