Alexander Zverev: ”Accidentare foarte gravă, medicii fac verificări”

Mesaj video de la german după entorsa gleznei drepte care l-a obligat să se retragă în semifinală cu Nadal: „Felicitări lui Rafa, îi doresc să câștige al 14-lea titlu aici”.

„Pare o accidentare foarte gravă, dar medicii încă fac verificări”. Cu un videoclip pe rețelele de socializare, Alexander Zverev ne-a pus la curent cu starea sa după entorsa gleznei drepte care l-a forțat să se retragă în semifinala de la Roland Garros, împotriva lui Rafa Nadal. „A fost un moment foarte dificil pe teren, a fost un meci fantastic până ce s-a întâmplat incidentul cu accidentarea. Vă țin la curent imediat ce vom afla mai multe.”

După ce a pierdut primul set cu 7-6 (8), Zverev s-a retras la 6 egal în al doilea set: a căzut, s-a rostogolit pe teren țipând de durere și, câteva minute mai târziu, a fost scos în scaun cu rotile. S-a întors apoi pe teren în cârje pentru a-și oficializa abandonul. „Bineînțeles că vreau să-l felicit pe Rafa și sper că va putea face istorie și mai mult cu al 14-lea titlu Roland Garros”, a adăugat germanul.

Citeste si:  Everton v Man United preview

Germanul așteaptă investigațiile pentru a înțelege dacă va fi necesar să se intervină chirurgical. Cel putin 4 saptamani in cârje, apoi recuperare.  Timpul de recuperare este incert, dar se vorbește despre cel puțin trei luni. Ceea ce înseamnă, în cel mai bun caz, că l-am putea revedea pe german la startul Us Open, ultimul Grand Slam al sezonului.

1 trackback / pingback

  1. Alexander #Zverev spune că are probabil „mai multe” ligamente rupte la gleznă

Comentariile sunt închise.