Rybakina consideră că la Wimbledon este o „decizie corectă”

Elena Rybakina a numit întoarcerea de la Wimbledon privind interdicția ca o „decizie corectă”, deoarece hotărârea de anul trecut a lăsat-o fără 2000 de puncte, ceea ce i-ar fi ușurat evoluția.

Rybakina nu a fost un fan fără premiile în puncte la Wimbledon de anul trecut, făcând referiri de atâtea ori. În mintea ei, a făcut ca victoria să pară mai puțin o victorie, deoarece nu se simțea cu adevărat ca o campioană la Wimbledon. Dacă va câștiga anul acesta, va câștiga punctele după ce evenimentul a făcut o întoarcere față de interdicția anterioară și ea a comentat decizia după finala Miami Open, împotriva lui Kvitova.

Citeste si:  Daria Saville, adversara Simonei Halep în turul al doilea la WTA Miami

„Vreau să spun, ei au jucat așa pentru toate turneele, că nu li s-a permis la Grand Slam, așa că cred că dacă joacă fără steaguri este o decizie corectă, cred” a spus Rybakina.

„Da, a fost foarte greu primul set și cred că a fost o mare diferență începând cu al doilea set. Da, sunt doar mulțumită de cele două săptămâni, în general. Nu atât de mulțumită de al doilea set, desigur, dar cred că este încă o lună pozitivă, aici.”

Elena Rybakina a pierdut finala de la Miami Open în fața Petrei Kvitova cu scorul de 6-7 2-6.