Fostul nr. 1 mondial Muguruza anunță o pauză nedeterminată din tenis

muguruza

Garbine Muguruza nu a mai jucat de la Lyon Open din februarie și nu va juca cel puțin până în vară după ce a anunțat o pauză prelungită.

Muguruza nu a jucat cel mai bine de ceva vreme, cea mai recentă victorie a avut loc în februarie. Jucătoarea spaniolă a anunțat o pauză de la tenis în februarie, după înfrângerea de la Lyon Open. Cel mai recent interviu al ei a dat o privire asupra luptelor ei, explicând că a pus prea multă presiune asupra ei însăși.

„Simt că anul acesta este mai degrabă să mențin calmul și mai simplu. Anul trecut m-am pus sub o presiune mare, spunându-mi să continui să rămân în vârf tot timpul. Asta cu siguranță nu m-a ajutat, și a fost un pic de luptă”.

Citeste si:  Halep-Golubic este deschiderea meciului de Fed Cup de la Cluj

„Anul acesta, da, clasamentul este important – am fost la toate clasamentele posibile – dar asta nu mai este prioritatea mea. Acum este să mă bucur de timpul meu pe teren, apoi vom vedea care este clasamentul.”

Ea a ieșit în mare parte din lumina reflectoarelor de când a anunțat pauza de la tenis, dar a revenit pe rețelele de socializare pentru a posta o actualizare. Timpul ei departe de tenis a fost petrecut în mare parte cu prietenii și familia, conform postării pe Instagram.

„Mi-am petrecut timp cu familia și prietenii și este cu adevărat sănătos și uimitor. Așa că voi prelungi această perioadă până la vară. Prin urmare, o să-mi fie dor de sezonul de zgură și iarbă.”