Rugby: Japonia şi Fiji se vor alătura echipelor din Six Nations în cadrul unei noi competiţii

Rugby: Japonia şi Fiji se vor alătura echipelor din Six Nations în cadrul unei noi competiţii

Selecţionatele Japoniei şi Fiji se vor alătura participantelor la Turneul celor Şase Naţiuni la rugby, în cadrul unei competiţii cu opt echipe, care va înlocui meciurile internaţionale din toamna acestui an, anunţă BBC, citat de Reuters.

Turneul este programat să debuteze pe 14 noiembrie, la două săptămâni după finalizarea ediţiei 2020 din Six Nations, care a fost suspendată în luna martie din cauza pandemiei de coronavirus.

Conform surse citate, Anglia va face parte dintr-o grupă cu patru echipe, alături de Ţara Galilor, Irlanda şi Fiji, în timp ce grupa cealaltă va fi compusă din Scoţia, Franţa, Italia şi Japonia.

Citeste si:  Chiefs și 49ers vor fi la Superbowl, în Miami

Fiecare echipă va înfrunta într-o singură manşă cele trei adversare din grupă şi, în funcţie de clasamentul final, se vor disputa apoi meciuri între selecţionatele clasate pe aceleaşi locuri în cele două grupe, în weekend-ul final.

Anglia urmează să joace cu Irlanda şi Fiji pe stadionul Twickenham din Londra, în timp ce locul de disputare a partidei cu Ţara Galilor va fi stabilit ulterior.

Turneul se va desfăşura în patru weekend-uri consecutive, până pe 5 decembrie, în conformitate cu fereastra internaţională temporară propusă săptămâna trecută de World Rugby.
AGERPRES

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Sari la bara de unelte