Cristiano Ronaldo este anchetat pentru frauda fiscala

Cristiano Ronaldo este cercetat de parchetul din  Madrid pentru o  frauda fiscala estimata la  14,7 milioane de euro, a anuntat marti  justitia spaniola.
Atacantul portughezs, quadruplu castigator al Balonului de Aur France Football, «a profitat de o structura creeata in 2010 pentru a ascunde fiscului spaniol venituri provenite din  drepturile de imagine, a anuntat  parchetul intr-un comunicat.

Potrivit Ministerului Public, Ronaldo a «simulat»  cesiunea drepturilor de imagine  unei societati numite  Tollin Associates LTD, cu sediul in  Insulele  Virgine Britanice,unde el este unic  actionar. Aceasta  societate a cedat exploatarea  efectiva a drepturilor de imagine  unei alte societati cu sediul in Irlanda,  Multisports&Image Management LTD, cu scopul de a «finaliza interpunerea unui ecran pentru a ascunde  fiscului spaniol veniturile obtinute».

In decembrie anul trecut, numele lui CR7 a fost pomenit in scandalul Football Leaks cu o posibila  «disimulare» de  150 milioane  de euro.  Portughezul a negat toate acuzatiile si a asigurat ca si-a platit toate obligatiile catre fisc.

Citeste si:  Roger Federer se înscrie la Basel Open

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*