Romania – Armenia 1-0 ( 1-0 )

11 Octombrie 2021 –

Stadion Steaua – Bucuresti -13 576 spectatori

Grupa J – Preliminarii CM Qatar 2022

Romania – Nita – Ratiu , Chiriches , Nedelcearu cpt. , Bancu Cicaldau , R. Marin , Stanciu , Hagi jr. Keseru , Mitrita

Antrenor – Mirel Radoi

Armenia – Yurchenco – Teteryan , Voskanyan , Haroyan , Havhannisyan Udo , Grigoryan , Spertsyan , Barseghyan Mkhitaryan , Bayramyan

Antrenor – Joaqin Caparess

Brigada arbitri La centru – daniele Orsato – Asistenti – A. Giallatini – G. Paretti

Cronica meciului

Min. 04 Stanciu trece lejer de doi jucatori armeni dar sutul sau trece mult peste poarta armeana . Min. 11 Stanciu executa o lovitura libera de pe partea stanga in careu unde se afla Chiriches care rateaza total preluarea ! Min. 25 Keseru suteaza puternic de la marginea careului minge deviata in corner de apararea echipei oaspete .

Min. 26 gol Romania – Mitrita cel mai scund de pe teren reia cu capul o minge venita din cornerul executat de R. Marin Al treilea gol marcat de Mitrita pentru echipa Romaniei . Min. 33 Keseru paseaza perfect pentru Mitrita care ramane singur cu portarul advers suteaza slab … Min. 39 R. Marin sut puternic de la 20 m. – portarul respinge cu greu in corner !

Citeste si:  Diseara Bolton rejoaca meciul din FA Cup contra Tottenham

Final de prima repriza avantaj minim pentru Romania dar cu avantaj net la posesie 73%- 37% – suturi l cadrate 3-0 . Min. 55 Haroyan reluare cu capul pe centrul portii la o minge venita din corner . Min. 58 Zelarayan centrare perfecta pentru Mkhitaryan care reia cu capul pe langa poarta aparata de Nita . Min. 62 Radoi schimba prima data in meci – ies Mitrita si Keseru intra Ivan si Morutan ( debut in echipa Romaniei ) . Min. 65 Din nou centrare Zelarayan pentru Mkitarian care lufteaza din careu !!

Min. 66 Iese Ratiu intra Manea Min. 70 Hagi jr. executa o lovitura libera de la 18 m. dar portarul armean respinge mingea care tintea vinclul portii sale ! Min. 77 Iese Spertsyan intra Vordanyan in echipa Armeniei . Min. 81 Ies Hagi jr. si Stanciu intra Mihaila si Nedelcu . Min. 82 Iese Udo intra Karapetyan Min . 86 galben pentru Mihaila care va absenta la meciul cu Islanda . Min. 90+5 final de partida – si sperante pentru baraj !?

Cronica si foto pentru sportsin.ro: Dan Cârstea