Emma Răducanu anunță participarea la Abu Dhabi, la încheierea anului

emma raducanu

Emma Raducanu a confirmat că va juca la Campionatul Mondial de Tenis Mubadala de la Abu Dhabi, la sfârșitul anului.

Tânăra de 18 ani a suferit o ieșire dezamăgitoare în a doua rundă la Indian Wells, săptămâna trecută, în primul său meci competițional după triumful de la US Open din septembrie. Raducanu va spera acum să încheie sezonul la maxim, înainte de a-și îndrepta atenția asupra noului sezon, cu deschiderea de la Australian Open, la mijlocul lunii ianuarie. Și pentru a-și ajuta pregătirile pentru ceea ce va fi doar a treia apariție la Grand Slam, britanica s-a înscris la turneul exhibiționist care va avea loc în perioada 16-18 decembrie.

„Nu am fost niciodată la Abu Dhabi și abia aștept să merg să joc în campionat”, a spus Raducanu. „Știu că EAU își sărbătorește cea de-a 50-a aniversare, la începutul lunii decembrie, așa că sunt sigură că va fi uimitor acolo și sunt încântată să experimentez tot ceea ce țara are de oferit atât la eveniment, cât și în domeniul cultural.”

Citeste si:  LeBron James, al şaptelea jucător din istorie care înscrie 30.000 de puncte

Nu se știe încă cu cine se va confrunta Emma Raducanu în Campionatul Mondial de Tenis Mubadala, dar în turneu au apărut numeroase nume mari în trecut, printre care Serena Williams, Venus Williams și Maria Sharapova. Iar victoria lui Raducanu la Flushing Meadows i-a determinat în mod clar pe organizatorii turneelor să fie dornici să primească numărul 22 mondial.