Chelsea în discuții pentru semnarea lui Eden Hazard

eden hazard

După puțin peste doi ani în Spania, Eden Hazard ar putea fi pregătit pentru o întoarcere senzațională la Chelsea, dacă rapoartele recente ale clubului sunt bune.

Extrema Real Madridului s-a luptat cu tot felul de probleme, din cauza unor combinații complexe de accidentări și a unei forme generale slabe. Cu toate acestea, foștii săi angajatori ar putea fi pe cale să salveze superstarul din coșmarul său din La Liga. Presa spaniolă El Nacional susține că Roman Abramovich însuși își va face misiunea de a-l readuce pe Hazard pe Stamford Bridge, vara viitoare.

Ziarul sugerează chiar că au avut loc discuții informale între cele două cluburi cu privire la o posibilă înțelegere pentru jucător, care a ratat mai multe jocuri pentru Los Blancos, în ultimele două sezoane. Tânărul de 30 de ani a fost adus inițial de admiratorul de multă vreme Zinedine Zidane, dar cum francezul nu mai este pe Bernabeu, unii se întreabă dacă ar putea fi timpul ca și Hazard să meargă mai departe. Actualul antrenor principal, Carlo Ancelotti, nu pare să fie cel mai mare fan al belgianului, după ce l-a pus deoparte pentru o serie de jocuri mari în acest sezon. Cu tineri aripi precum Rodrigo și Vinicius Jr, ambii crescând în statură și influență la club, semnătura ar putea fi deja pe tapet. În schimb, proprietarul lui Chelsea, Abramovich, este aparent „din ce în ce mai convins” că Hazard va aprinde din nou Premier League dacă se va întoarce la Londra.

Citeste si:  Tecău și Mirnyi, favoriți principali la Moscova