Roland Garros: O mie de spectatori în plus

roland garros
Conform informațiilor lequipe.fr și contrar celor sugerate de premierul Jean Castex în seara de joi, Roland-Garros nu va primi în total 1000 de persoane, ci 1000 de spectatori în plus față de cei 5000 aprobați.
El nu părea sigur de el însuși în fața întrebărilor lui Léa Salamé și Thomas Sotto în „Ai cuvântul” de la France 2 din această seară de joi și din motive întemeiate. După ce a anunțat reducerea spectatorilor de la 5.000 la 1.000 la Roland Garros, prim-ministrul Jean Castex a sugerat că acest număr include jucători acreditați, personalul lor, arbitri, copii de mingi, jurnaliști, personal de securitate și întreținere, bucătari etc.
Cu toate acestea, aceste persoane acreditate ar fi peste 1000, deoarece în realitate ar fi aproape de 4000 în fiecare zi. Conform informațiilor lequipe.fr, creșterea de la 5.000 la încă 1.000 se referă într-adevăr la numărul de spectatori care vor putea participa zilnic la meciuri de duminică până la 11 octombrie, în plus față de persoanele acreditate, al căror număr poate fi el însuși revizuit în zilele următoare.
Citeste si:  Nick Kyrgios se retrage de la Australian Open înainte de primul tur

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*