Flamengo solicită amânarea meciului după 16 cazuri pozitive de coronavirus

coronavirus

Flamengo a solicitat amânarea meciului său din Campionatul Braziliei, programat duminică împotriva lui Palmeiras, după ce 16 jucători au dat rezultate pozitive pentru coronavirus.

„Este o situație excepțională”, a declarat Rodrigo Dunshee, vicepreședinte Flamengo. Șaisprezece jucători din clubul brazilian au dat rezultate pozitive la Covid-19, plus antrenorul și medicul. Șapte cazuri au fost depistate în special înainte de o întâlnire a Copa Libertadores, marți în Ecuador, împotriva Barcelonei (1-2).

Drept urmare, campioana națională a solicitat amânarea meciului de campionat împotriva lui Palmeiras, programat pentru duminică. Dar adversarul refuză categoric orice modificare a programului.

Citeste si:  Finalele ATP de la Torino sunt pe ultima sută de metri

Pe contul său de Twitter, Rodrigo Dunshee a fost enervat de acest comportament. „Nu este de mirare că Palmeiras este împotriva amânării. Clubul vrea să profite de ocazie, chiar și pe propriul risc. Ceea ce sper este că CBF (Confederația braziliană de fotbal) analizează subiectul în mod corect, având în vedere sănătatea tuturor. Flamengo are doar nouă jucători de câmp și trei portari.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*