Noi speranțe pentru Vika Azarenka de a putea relua participările la turneele de tenis

vika azarenka

   Celebra tenismenă Victoria Azarenka este cu un pas mai aproape de reluarea carierei, după obtinerea unui sentințe favorabile în cazul ei de custodie, caz care o va face să poată călătorii din nou alături de copilul ei.

Așa cum am scris anterior, Vika Azarenka care este cetăteancă a Belarusiei, a fost în razboi cu tatăl copilului ei, Billy Mckeauge, în anul 2017, după ce acesta a depus actele de paternitate în Los Angeles, locul unde Azarenka se antrenează.

Actele au fost depuse la judecător, care a interzis părinților să scoată copilul din California până când se va ajunge la un acord.

Problema este că Victoria Azarenka, fost număr unu mondial, are competiții în întreaga lume, dar  ea a refuzat să-și lase copilul în vârstă de doar 1 an. Astfel a fost nevoită să renunțe la US Open, Australian Open si ASB Classic, datorită acuzelor aduse de tatăl copilului cum că repetatele călătorii cu avionul ar dăuna sănătății micuțului.

Citeste si:  Navas aproape transferat de Manchester City

Azarenka a afirmat că acest caz aparține de statul Belarus, unde anterior i-a fost acordata custodia de către un tribunal din Belarus.

Judecătoria din California a decis in favoarea bielorusei, fiind de acord că acest caz nu aparține de California sau de orice altă parte a Americii. Dar nu s-a terminat aici, Mckeauge are 3 săptămâni să conteste hotărârea. Tabăra lui Azarenka este încrezătoare că va câștiga aceasta luptă, pe baza unui rechizitoriu de 65 de pagini cu argumentația judecatorului.

Vika Azarenka dorește să se mute înapoi în Belarus, alături de copilul ei, cât mai repede posibil, dar dorește ca tatăl să rămână în viața copilului si isi mai dorește ca cei doi să poată avea o bună relație pentru a-i putea oferi o bună educație copilului.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*