Irina Begu a ratat șansa de a păși în turul trei de la Australian Open

Irina Begu a ratat șansa de a păși în turul trei de la Australian Open

În orarul de astăzi al meciurilor din cadrul turului secund al internaționalelor de la Melbourne a fost programată singura partida a unei românce, Irina Begu, ce a fost nevoită să o înfrunte pe croata Petra Martic.

Meciul a început cu primele patru game-uri în care fiecare jucătoare și-a câștigat serviciul dar la scorul de 4-2 pentru croată, Irina Begu a pierdut un break, fiind decisiv pentru Martic care a luat primul set cu scorul de 6-4.

În setul secund, Irina Begu a luat conducerea cu scorul de 3-1 și 4-2 dar Martic a luat un break, egalând la patru. La scorul de 5-5 Irina a câștigat un nou break având serviciul pentru a-și securiza setul. Românca a avut trei mingi de set, toate neutralizate de Martic care a luat break-ul ducând setul în tie-break. În tie-break, Irina Begu nu a mai reușit să păstreze ritmul având pe final două erori neforțate, nevoind să se declare învinsă cu scorul de 6-4 7-6.

Citeste si:  Britania sportivă sub asediul Uraganului Ciara

Croata și-a făcut un cadou, turul trei al Australian Open urmând să îl joace la împlinirea vârstei de 27 de ani.

Pentru Irina Begu mai rămâne meciul de dublu, alături de Monica Niculescu, unica obțiune de a mai rămâne la Melbourne.

  1. […] de 2-0, în prima partidă Sorana Cîrstea a învins-o pe Carol Zhao cu scorul de 6-2, 6-2, iar Irina Begu a trecut în trei seturi de Bianca Andreescu cu scorul de 6-3, 6-7, […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Sari la bara de unelte