Vika Azarenka are un wildcard pentru Auckland!

Vika Azarenka are un wildcard pentru Auckland!

Conform publicației The Herald din Noua Zeelandă, Vika Azarenka a primit un wildcard din partea organizatorilor turneului ASB Classic 2018.

Chiar dacă este clasată pe locul 205 WTA, Vika Azarenka a primit un wildcard de la organizatorii turneului din Auckland. Vika a avut probleme familiale care au obligat-o să renunțe la participarea de la US Open, în decembrie 2016, Azarenka a născut un băiat, Leo, dar probleme de partaj au dus la retragerea sa. În august, anul acesta, a fost dată în judecată pentru custodia copilului de către tatăl natural, Billy McGee, acuzând-o de proastă îngrijire datorată turneelor la care a participat. Un alt motiv pentru cererea custodiei a fost lungile deplasări cu avionul și riscul enorm la care se expune copilul.

Citeste si:  WTA anunță calendarul provizoriu până în iulie 2021
Vika a angajat un renumit avocat de probleme familiale, Zeev Valner, cel mai bun din Israel, iar faptul că se gândește în revenirea pe circuit înseamnă și o victorie pe linie judecătorească.
Turneul ASB Classic din Auckland va începe în data de 1 ianuarie 2018 iar Azarenka va avea adversare ca Caroline Wozniacki, Julia Goerges, Barbora Strycova și Agnieszka Radwanska.

 

  1. […] Așa cum am scris anterior, Vika Azarenka care este cetăteancă a Belarusiei, a fost în razboi cu tatăl copilului ei, Billy Mckeauge, în anul 2017, după ce acesta a depus actele de paternitate în Los Angeles, locul unde Azarenka se antrenează. […]

    Reply
  2. […] Așa cum am scris anterior, Vika Azarenka care este cetăteancă a Belarusiei, a fost în razboi cu tatăl copilului ei, Billy Mckeauge, în anul 2017, după ce acesta a depus actele de paternitate în Los Angeles, locul unde Azarenka se antrenează. […]

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Sari la bara de unelte