Messi nu va juca pentru Argentina în următoarele meciuri din preliminariile CM 2022

messi psg

Starul Lionel Messi nu se va alătura la finele acestei luni selecţionatei Argentinei, în vederea meciurilor din preliminariile Cupei Mondiale de fotbal 2022, informează L’Equipe.

Federaţia argentiniană de fotbal şi-a dat acordul ca Messi să rămână la Paris pentru a se reface după infectarea sa cu Covid-19, subliniază cotidianul francez, adăugând că aceasta a fost atât dorinţa jucătorului, cât şi a clubului său, Paris Saint-Germain.

Selecţionata Argentinei, care are asigurată deja calificarea la CM 2022, urmează să înfrunte reprezentativa statului Chile, pe 28 ianuarie, iar apoi va juca împotriva Columbiei, pe 2 februarie.

Messi, care a câştigat în 2021 al şaptelea său Balon de Aur, a contractat virusul în timpul vacanţei de iarnă pe care a petrecut-o în ţara sa natală. După revenirea în Franţa, pe 5 ianuarie, el a fost testat negativ şi a început antrenamentele individuale la baza sportivă a lui PSG, dar nu a fost suficient recuperat pentru a juca în meciurile oficiale,

Citeste si:  Jan Kirchhoff are probleme la menisc

Luna viitoare, Paris Saint-Germain urmează să înfrunte echipa spaniolă Real Madrid în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, o confruntare la care francezii speră să se bazeze pe Lionel Messi în cea mai bună formă a sa.
AGERPRES