Mercedes își va prezenta noul monopost pe 18 februarie

În cursa pentru al nouălea titlu de campionat mondial al constructorilor, Mercedes își va dezvălui noul său monopost F1, pe data de 18 februarie.

Vom vedea revenirea culorii gri pe monpostul echipei Mercedes pentru următorul sezon de Formula 1? Echipa de opt ori campioană mondială a constructorilor își va prezenta oficial noua mașină de curse pe 18 februarie la un eveniment difuzat online de la Silverstone.

În timp ce zvonurile de pensionare prematură plutesc peste campionul Angliei, Lewis Hamilton ar trebui probabil să se îndrepte către un al optulea titlu record de campionat mondial la volanul noului monopost care se va numi „Mercedes-AMG F1 W13 E Performance”. El va fi asociat cu un nou coechipier, George Russell, în timp ce Valtteri Bottas a plecat la Alfa Romeo. În aceeași zi, monopostul va face primele probe pe pista engleză, înaintea testelor de la Barcelona, care vor avea loc în perioada 23-25 ​​februarie, urmate de testele din Bahrain.

Citeste si:  Alexander Zverev va fi absent din turnee aproximativ două luni

Balul prezentărilor va începe pe 10 februarie cu Aston Martin, apoi McLaren (11 februarie), Ferrari (17 februarie) și deci Mercedes (18 februarie). Restul echipelor de pe grilă nu au comunicat încă datele festive.