Echipa B & B Hotels a fost invitată la startul Flèche Wallonne

Lista echipelor masculine și feminine invitate să participe la Flèche Wallonne (20 aprilie) și Liège-Bastogne-Liège (24 aprilie) a fost dezvăluită marți.

În ceea ce privește Paris-Roubaix (17 aprilie), formația franceză B & B Hotels a obținut o invitație pentru a participa la Flèche Wallonne (20 aprilie), dar nu va fi totuși la startul Liège-Bastogne-Liège (24 aprilie) .

La bărbați, organizatorii au selectat cele optsprezece echipe ale UCI World Tour, printre care și echipele Alepcin-Fenix, Arkéa-Samsic și TotalEnergies, atât pentru Flèche Wallonne, cât și pentru Liège-Bastogne-Liège, pentru titlul de top sunt trei echipe în clasamentul UCI ProTeams.

La acestea se adaugă, așadar, B&B Hotels, Bingoal-Pauwels-Sauces (BEL), Uno-X Pro Cycling (NOR), Sport Vlaanderen Bâloise pentru La Flèche și Bingoal, Uno-X, Sport Vlaanderen și spaniolii de la Kern Pharma pentru Doyenne.

Citeste si:  Rio Ferdinand accidentat la antrenamente

În ceea ce privește femeile, în afară de cele șaisprezece formații ale Women World Tour, inclusiv FDJ-Nouvelle Aquitaine-Futuroscope, organizatorii au invitat alte opt echipe pentru aceste două Ardennes Classics (Flèche Wallonne și Liège-Bastogne-Liège) cu două Reprezentanți francezi la start: Arkéa Pro Cycling Team și Cofidis Women Team.

Pentru prima dată, pelotonul feminin va trebui să urce de trei ori Mur de Huy în această ediție din 2022 a Flèche Wallonne.

Credit: ebikeshed.com