Jurgen Klopp își pierde verigheta pe terenul de pe Anfield

JURGEN KLOPP s-a speriat după ce și-a pierdut verigheta pe terenul de pe Anfield, după confruntarea dintre Liverpool cu Newcastle.

În ciuda faptului că a renunțat la formația sa prețuită, nu au fost pierdute puncte pentru echipa sa din Liverpool, care a revenit în vârful Premier League cu o victorie cu 4-2 în fața Coțofenelor.

Klopp se îndrepta spre Kop pentru a sărbători superba victorie alături de fani când și-a scăpat inelul pe gazon.

A trebuit să pună o pauză bucuriei cu pumnii lui obișnuiți în fața mulțimii pentru a-l căuta.

Și managerul german nu a avut noroc să-l găsească până când un cameraman părea să-l vadă și să-l îndrepte pe Klopp în direcția bună.

Fostul antrenor de la Borussia Dortmund a părut uşurat în timp ce ridica inelul înainte de a-l săruta în faţa camerei de filmat şi a zâmbi.

Citeste si:  Rafael Nadal se retrage de la ATP Toronto

Nu este prima dată când Klopp își pierde verigheta după ce a recunoscut că a trebuit să o recupereze cândva de scafandrii.

„L-am pierdut o dată și am avut nevoie de un scafandru profesionist pentru a-l găsi pentru că eram în apă. Din când în când slăbesc câteva kilograme și poate cădea!” a spus Jurgen Klopp în timp ce i-a mulțumit cameramanului care i-a localizat inelul special, într-un interviu de după meci la Bein Sports.