Birmingham l-a concediat pe managerul Wayne Rooney, după înfrângerea cu Leeds

Wayne Rooney a fost numit manager de la Birmingham pe 11 octombrie, Blues fiind pe locul șase în campionat; fostul căpitan al Angliei a fost primul angajat manager de către noul proprietar din Birmingham, Tom Wagner, și Knighthead Capital Management Group.

Birmingham City l-a demis astăzi pe Wayne Rooney, după înfrângerea de luni cu 3-0 la Leeds United, conform Sky Sports News.

Rooney a fost numit pe St Andrew’s la data de 11 octombrie cu un contract de trei ani și jumătate cu clubul ce se afla pe locul șase în campionat, după victorii consecutive sub conducerea managerului demis John Eustace.

Citeste si:  Serena Williams a fost învinsă în turul trei, la US Open

Dar Rooney și-a văzut echipa pierzând nouă din cele 15 meciuri pe care le-au jucat de când a preluat conducerea, lăsând clubul pe locul 20 în clasamentul Championship.

Birmingham a suferit o înfrângere cu 3-0 la Leeds în ziua de Anul Nou, după care Rooney a promis că va lupta ca manager al clubului.

Fostul căpitan al Angliei și Manchester United a fost primul angajat ca manager de către noul proprietar de la Birmingham, Tom Wagner, și grupul său Knighthead Capital Management, care au cumpărat clubul din Championship în august.