Jelena Djokovic îl apără pe Novak pentru ”băutura magică”

Videoclipul filmat la Masters de la Paris duminică, în care echipa lui Djokovic îl protejează pe fiziologul lui, Ulises Badio, în timp ce pregătește băutura când își dau seama că este filmat, a fost vizionat de aproape 15 milioane de vizitatori.

Jelena Djokovic a intrat miercuri în dezbaterea de pe Twitter, replicând oamenilor care pun la îndoială această practică.

Răspunzând la tweet-ul inițial, Jelena a spus: „Nu văd nimic nedumerit. De fapt, văd oameni care încearcă să fie private în privința afacerii lor într-o lume în care toată lumea simte că are tot dreptul să îndrepte camera către tine oricând dorește. Se pare că a-ți dori/încerci să fii privat te face să nu fii înțelept în zilele noastre.”

Ca răspuns la o altă postare care întreba de ce Djokovic nu a spus pur și simplu ce era în băutură, ea a adăugat: „Va vorbi când va fi pregătit să vorbească. Toată această prostie despre a-i face pe oameni să vorbească despre ceva ce nu sunt pregătiți pentru că ALȚII nu sunt răbdători ( sic) este absurdă”.

Citeste si:  Ion Ţiriac a decis să vândă turneul de la Madrid

Problema este de la Paris Masters, unde Djokovic a descris o soluție pe care a fost văzut că a inhalat-o ca fiind o „poțiune magică”.

El a refuzat să dezvăluie despre ce este vorba, spunând după finală: „Va ieși ca unul dintre suplimentele, să zicem, replicile pe care le fac chiar acum cu băutură și alte câteva lucruri”.

Djokovic, care este un avocat pasionat al asistenței medicale alternative, a fost învins în finala de la Paris de adolescentul danez Holger Rune.