Jannik Sinner ajunge în sferturile de finală la Indian Wells pentru prima dată în carieră

Jannik Sinner a ajuns în sferturile de finală la BNP Paribas Open de la Indian Wells, pentru prima dată în carieră, cu o victorie cu 6-1 6-4 în fața lui Stan Wawrinka în 1 oră și 40 de minute. Sinner a avansat anterior în runda a patra la acest turneu de două ori la rând în ultimele două ediții.

Sinner a ajuns în sferturile de finală sau mai bine în patru din șase turnee ale sale din 2023. El a câștigat al șaselea titlu al carierei la Montpellier învingându-l pe Maxime Cressy în finală și a terminat ca și secundul lui Danil Medvedev în finala de la Rotterdam.

De asemenea, a pierdut cu Stefanos Tsitsipas în turul al patrulea la Australian Open și cu Sebastian Korda în Adelaide la 1 ianuarie. El are un record de victorii-înfrângeri de 15-3 anul acesta.

Citeste si:  Halep câștigă un meci de poveste… Urmează Stephens

„Scorul este greșit astăzi. Am simțit că amândoi jucăm foarte bine, raliuri lungi, iar el se apropia de fiecare dată foarte mult. Am avut puțin noroc acolo la 4-3 în al doilea set când serveam, abia a ratat returul. Lucrurile se pot schimba atât de repede. Sunt foarte fericit că sunt în runda următoare, dar evident a fost un meci foarte azi. Sunt foarte fericit în runda următoare, dar evident a fost un meci foarte greu”, a spus Sinner.