Sorana Cîrstea a declarat că îi datorează jocul său bun antrenorului Thomas Johansson

Sorana Cîrstea a declarat că îi datorează jocul său bun antrenorului său Thomas Johansson, după ce s-a calificat, marţi, în sferturile de finală ale turneului WTA 1.000 de la Indian Wells.

Cîrstea a reuşit să o învingă pe jucătoarea franceză Caroline Garcia, numărul cinci mondial, cu 6-4, 4-6, 7-5.

”Nu am învins-o pe Caro până acum şi ştiam că va fi un meci dificil. Ea e o jucătoare foarte agresivă şi joacă bine în ultima vreme, ştiam că va fi greu, dar sunt bucuroasă că am câştigat, înseamnă mult pentru mine. Am început cu Thomas Johansson în presezon şi am simţit că joc bine, chiar dacă rezultatele nu au fost cele aşteptate în ianuarie şi februarie, dar e un antrenor grozav şi cred că lui îi datorez jocul meu bun”, a declarat românca după victorie.

Citeste si:  Ruse și Bogdan încep turneele de după Australian Open

Cîrstea a avut cuvinte frumoase şi despre spectatorii care au încurajat-o, în tribune fiind şi destui români: ”E impresionant să am asemenea susţinere departe de casă, suporterii au fost cu inimile aproape de mine şi vreau să le mulţumesc pentru asta”.

”Joc bine în ultima vreme şi sunt încrezătoare în jocul meu. Ştiu că nu va fi uşor şi că Iga Swiatek este favorită”, a mai spus Cîrstea, aflată la primul său sfert de finală la un turneu WTA 1.000 din 2017.
AGERPRES