Pavlyuchenkova va rata restul sezonului 2022 din cauza unei accidentări la genunchi

Anastasia Pavlyuchenkova din Rusia, vicecampioana la Openul Franței 2021, a anunțat marți că își încheie sezonul mai devreme și se retrage de la toate evenimentele, inclusiv de la viitorul Open al Franței, din cauza durerii persistente de la o accidentare la genunchi.

Rusoaica în vârstă de 30 de ani a ajuns anul trecut în prima finală majoră de la Roland Garros, pierzând în trei seturi în fața cehei Barbora Krejcikova.

„Sunt foarte tristă să spun că sunt forțată să mă retrag de la Roland Garros și din restul turneelor din acest an!” Pavlyuchenkova a scris pe Instagram.

Citeste si:  Zverev se pregătește pentru întoarcere în luna decembrie

„Mi-am băgat asta în cap în ultima săptămână și a fost o decizie foarte grea de luat, deoarece Roland Garros a fost întotdeauna foarte special pentru mine, mai ales după o cursă de vis anul trecut”, a spus ea, „Dar durerea de mult timp, acum accidentarea, mă limitează fizic și psihic să concurez și să mă antrenez pe deplin”.

Decizia vine la doar câteva zile după ce rusoaica a câștigat al șaselea titlu WTA la dublu la Italian Open, în parteneriat cu compatrioata Veronika Kudermetova.