Gael Monfils și Elina Svitolina, din nou împreună?

elina svitolina

În ultimii ani, cuplul format din jucătorul de tenis francez Gael Monfils și jucătoarea de tenis ucraineană Elina Svitolina a fost cu siguranță unul dintre cuplurile care au făcut cel mai mult zgomot și este mult iubit de fani.

Cei doi publicaseră de ceva timp povești și postări amuzante pe rețelele de socializare, dar în ultimele luni fanii cuplului au suferit o dezamăgire gravă: prin rețelele ei de socializare, Svitolina a comunicat că, împreună cu Monfils, au decis să ia o pauză de la relația lor .

Semne de pace între Monfils și Svitolina?

În ultimele ore, a apărut un indiciu pe rețelele sociale care i-a înnebunit pe fanii cuplului și care a dus la zvonuri despre o pace și un flashback pentru cei doi sportivi.

În prezent, Elina Svitolina este implicată în WTA Miami Open și a postat o fotografie pe rețelele de socializare în timp ce era prezentă în balconul hotelului din Miami și se bucura de priveliște.

Citeste si:  Trei foste număr 1 vor juca la WTA Auckland

Printre diferitele aprecieri și comentarii nu a trecut neobservat schimbul de comentarii cu Gael Monfils, care a scris „Prima mea dragoste”, iar jucătoarea de tenis ucraineană a răspuns cu emoticoane și fețe zâmbitoare. Nu există alte postări și comentarii din partea celor doi tenismeni cu privire la relația lor, dar aceste mesaje aduc speranță fanilor cuplului.

Spre deosebire de Svitolina, Monfils, revenind dintr-o perioadă care este departe de a fi ușoară în ceea ce privește munca pe teren, nu va participa la Miami Open, turneu la care a renunțat acum câteva săptămâni. Gael Monfils și Elina Svitolina și-au început relația în 2019 și au fost unul dintre cele mai iubite cupluri de pe circuitul de tenis, de atunci și până acum.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*