Bianca Andreescu se simte bine la Miami Open, dar admite că „există unele dubii”

bianca andreescu

Ea recunoaște că încă mai are unele îndoieli cu privire la ea însăși, după depărtarea îndelungată de pe teren datorită accidentării, dar Bianca Andreescu „se simte încrezătoare” înaintea WTA Miami Open.

În urma sezonului său revoluționar din 2019, în care a câștigat US Open, Indian Wells Open și Canadian Open, Andreescu a suportat un 2020 frustrant din cauza accidentării.

După ce a ajuns la un nivel maxim în carieră, în spatele acestor titluri, canadiana a suferit o accidentare gravă la genunchi la sfârșitul anului 2019 și nu a reușit să joace tenis competitiv în 2020, întrucât pauza forțată de coronavirus a contribuit și la lipsa ei de acțiune.

În cele din urmă, a revenit la Australian Open anul acesta, pierzând în runda a doua, în timp ce a ajuns și în semifinala trofeului Phillip Island.

Citeste si:  Două românce pe tabloul de calificări de la WTA Nurnberg

„Există întotdeauna o îndoială în partea din spate a capului meu, dar încerc tot posibilul să scap de asta. Nu este ușor ca proces, dar lucrez mult la asta ”, a spus ea. „Simt că mă simt bine acolo, cred că acesta este principalul lucru care mă va ajuta să scap de asta.”

Bianca Andreescu a adăugat: „Sunt o atletă profesionistă care forțează și își rupe corpul, așa că este normal să ai dureri ici și colo și nu este ca și cum aș fi singura care se retrage din turnee sau așa ceva. Există atât de mulți jucători care fac același lucru. Dar mă simt încrezătoare că intru în turneu și mă străduiesc întotdeauna din greu. ”

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*