Fanii lui Djokovic amenință cu moartea tenismena Arina Rodionova după o glumă despre accidentarea numărului 1 mondial

Fanii lui Novak Djokovic au fost supărați că jucătoarea australiană de tenis Arina Rodionova pare să-și bată joc de accidentarea sa, căsuța ei de mail fiind bombardată cu amenințări.

Leziunea la picior a lui Novak Djokovic a fost descrisă ca o ruptură musculară de 3 cm la picior, care este o accidentare semnificativă. Unii jucători au reușit de atunci să se îndoiască de accidentare, deoarece pare puțin probabil că ar putea juca la fel de bine ca el dacă aceasta ar fi cu adevărat accidentarea lui. Jucătoarea de tenis australiană Arina Rodionova a cam făcut același lucru, când a postat o poveste despre ea, arătându-și piciorul bandajat cu legenda: „Așa că am o ruptură de trei centimetri în ischiochibial și am făcut câteva cercetări. Ar trebui să fiu bine să umblu mâine.”

Citeste si:  Marcelo este urmarit pentru frauda fiscala

Ea a postat o altă poveste puțin mai târziu, numind fanii lui Djokovic pentru că au bombardat-o cu amenințări în urma poveștii ei: „Nu sunt sigură de ce primesc toate amenințările cu moartea de la fanii lui Novak. Din anumite motive, oamenii cred că am glumit pe marginea rănii. Lacrimile în ischiogambieri nu sunt o chestiune de glumă, oamenii merg cu acelea la spitale și nu pot merge zile întregi, băieți. Să vă fie rușine că ați transformat asta într-o glumă.”

Ea a adăugat: „Unii pot câștiga Slam-uri, dar ceilalți dintre noi trebuie să ne luăm timp liber. De asemenea, presupun că nu sunteți pentru vaccinuri, dar sunt sigură că cel împotriva rabiei va face minuni.”