Paula Badosa se pregătește să revină la acțiune în Doha, după ce a ratat Australian Open și Abu Dhabi

Paula Badosa începe să revină la acțiune după ce a ratat Australian Open, deoarece urmează să o înfrunte pe Beatriz Haddad Maia, în primul tur de la Doha. Badosa, fosta numărul 2 mondial, a suferit o accidentare a aductorilor în timpul victoriei ei din sferturile de finală din Adelaide International 2 împotriva lui Haddad Maia.

Din cauza acestei accidentări nefericite și devastatoare, Badosa a fost nevoită să se retragă din semifinala Adelaide 2 și de la Australian Open. Săptămâna trecută, Badosa era programată să revină la acțiune în Abu Dhabi. Din păcate, o boală virală a forțat-o pe Badosa să se retragă târziu din Abu Dhabi.

Dar acum, totul pare să fie pregătit pentru revenirea lui Badosa. Interesant este că Badosa urmează să joace cu aceeași jucătoare împotriva căreia s-a accidentat.

Mai interesant, întâlnirea de la Adelaide a fost de fapt prima dată când Paula Badosa și Haddad Maia au jucat una împotriva celeilalte.

Chiar dacă Badosa a învins-o pe Haddad Maia în două seturi la Adelaide, a fost un meci foarte strâns care ar fi putut merge cu ușurință spre braziliancă. „Ca să fiu sinceră, știu (Haddad Maia) este o luptătoare și avea să fie un meci foarte lung. Ea nu renunță, indiferent de ce, și respect cu adevărat acest gen de jucători. Cred că am servit bine, am încercat să mergem după puncte, dar ea se mișca foarte bine. Cred că am fost la fel. A fost foarte greu, dar știam că trebuie să devin agresivă la breakpoints, iar când am avut oportunitățile mele, asta am făcut”, a spus Badosa după ce a învins-o pe Haddad Maia la Adelaide, pe site-ul WTA.

Citeste si:  Muguruza este prima finalistă de la Wimbledon