Emma Răducanu colaborează cu antrenorul rus Dmitri Tursunov

Emma Răducanu colaborează cu antrenorul rus Dmitri Tursunov

Emma Răducanu colaborează cu antrenorul rus Dmitri Tursunov în încercarea de a-şi apăra titlul la US Open, turneu ce va loc între 29 august şi 11 septembrie, scrie cotidianul britanic The Daily Mail, citat de L’Equipe.

Emma Răducanu, locul 10 WTA, are obiceiul să schimbe des antrenorii, iar acum a hotărât să lucreze cu Dmitri Tursunov, cel care a fost pe locul 20 în ierarhia tenisului masculin. Jucătoarea în vârstă de 19 ani va fi însoţită în luna august de antrenorul rus, care o va ajuta să pregătească US Open.

Răducanu, al cărei tată este român, a devenit celebră în septembrie anul trecut, când a reuşit să câştige US Open venind din calificări. Ea este prima reprezentantă a Marii Britanii care a cucerit un trofeul de Grand Slam, după Virginia Wade, în 1977.

Citeste si:  Semifinală pentru Irina Begu la Adelaide

Răducanu nu a reuşit de atunci să regăsească nivelul de joc care i-a permis să scrie una dintre cele mai incredibile pagini din era Open.

Tursunov a fost până la începutul lui iunie antrenorul estonienei Anett Kontaveit, numărul 2 WTA, care a câştigat cinci turnee în timpul colaborării cu el. Anterior, rusul a mai pregătit o jucătoare de top, belarusa Arina Sabalenka, ce a fost şi ea locul 2 WTA.

Dacă experienţa de la US Open va fi concludentă, Răducanu ar putea continua colaborarea cu Tursunov.
AGERPRES

  1. […] Răducanu s-a întors pe teren și a continuat să lovească cu forehands, dar la scurt timp sesiunea s-a oprit din nou, iar capul de serie numărul 11 s-a dus în afara terenului cu kinetograful Will Herbert, pentru aproximativ 15 minute. […]

Comments are closed.

Sari la bara de unelte