Seth Curry este pozitiv la Covid-19, Sixers pus în carantină la New York

Seth Curry, care a trebuit să părăsească banca 76ers în mijlocul unui joc joi împotriva lui Brooklyn, după ce a fost dat pozitiv pentru Covid-19, riscă să-și paralizeze echipa timp de câteva zile.

Accidentat la gleznă, Seth Curry stătea joi pe banca celor de la 76ers și participa la meciul împotriva Nets (pierdut 122-109), când a aflat că testul Covid pe care îl susținuse înainte de meciul a revenit pozitiv. La începutul celui de-al doilea sfert, fratele mai mic al lui Stephen Curry a fost plasat în izolare.

Problema este că este posibil ca acest incident să aibă un impact semnificativ asupra echipei sale, care a fost plasată în carantină în New York, în loc să se întoarcă la Philadelphia peste noapte și, eventual, pentru întregul NBA.

Citeste si:  LeBron James, al şaptelea jucător din istorie care înscrie 30.000 de puncte

Într-adevăr, Wizards, oponenți ai lui Sixers cu o zi înainte și Nets, ar putea fi, de asemenea, clasificați drept „contact de caz” și nu există niciun motiv să credem că întâlnirea împotriva Denver, de sâmbătă, va avea loc.

Potrivit ESPN, Joel Embiid, care stătea lângă Curry pe bancă la sfârșitul primului sfert, a făcut deja cunoscut faptul că nu se va întoarce imediat acasă pentru a-i proteja pe cei dragi. Nici franciza și nici liga nu au făcut încă nicio comunicare oficială cu privire la acest subiect.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*