Primii șase jucători valoroși de tenis vor fi în carantină, în Adelaide

Patronul Tennis Australia, Craig Tiley, a anunțat pe Tennis Channel că „Top 3 bărbați și Top 3 femei” vor fi carantinați la Adelaide, mai degrabă decât la Melbourne, înainte de Australian Open. Vor juca meciuri demonstartive, la sfârșitul lunii ianuarie.

Cei mai buni jucători de tenis din lume își vor petrece carantina în Adelaide, mai degrabă decât în ​​Melbourne, a anunțat Craig Tiley la Tennis Channel. Șeful Tennis Australia a explicat că „primii 3 bărbați și primele 3 femei” vor fi izolați în acest oraș pentru a nu încărca Melbourne. Prin urmare, Novak Djokovic, Rafael Nadal, Dominic Thiem, Ashley Barty, Simona Halep și Naomi Osaka ar trebui să fie afectați de măsură.

Citeste si:  Se așteaptă suspendarea Sharapovei începând de sâmbătă

Ar trebui să joace meciuri demonstrative pe 29 și 30 ianuarie, a dezvăluit, de asemenea, Tiley, care a spus că aproximativ cincizeci de oameni în total își vor face carantina în această a doua bulă. „Condițiile de carantină vor fi aceleași”, a subliniat el pentru a opri speculațiile cu privire la un tratament diferit rezervat celor mai buni jucători.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*