Chile: Arturo Vidal spitalizat, pozitiv cu Covid-19

Mijlocașul chilian al lui Inter Milan, Arturo Vidal, a fost internat în spital după ce a fost diagnosticat pozitiv cu Covid-19. El va rata următoarele două meciuri ale selecției sale în calificarea la Cupa Mondială 2022, inclusiv meciul de joi, din Argentina.

Chile va trebui să renunțe la serviciile lui Arturo Vidal pentru meciul șoc din Argentina, joi, în calificarea la Cupa Mondială 2022. Mijlocașul lui Inter Milano a dat rezultate pozitive pentru Covid-19 și chiar a trebuit să fie internat în spital.

Personalul medical al selecționatei a indicat mai întâi că jucătorul de 34 de ani nu se mai antrena cu echipa din cauza amigdalitei. Un prim comunicat de presă preciza că jucătorul era pozitiv pentru Covid-19, iar un al doilea comunicat anunța că a fost internat pentru „amigdalită pleurală severă”. Vidal, care a fost vaccinat împotriva lui Covid-19 vineri, împreună cu alți jucători din echipa chiliană, nu va mai fi în echipa care se va întâlni cu Bolivia cinci zile mai târziu, acasă la Santiago.

Citeste si:  Mark Hughes vine la Southampton până la sfârșitul sezonului

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*