Del Piero in Australia: "Este o provocare unica"

del piero

Fostul capitan al echipei Juventus a fost prezentat oficial de Sydney FC: “Sunt fericit ca am adus cu mine aceasta pasiune pentru fotbal”

Potrivit ultimelor stiri fotbal din Australia, „fotbalul australian nu va mai fi niciodata acelasi”, iar suturile lui Del Piero „ar putea rescrie istoria fotbalului din Australia”.

Dupa sosirea la aeroportul din Sydney unde a fost intampinat de mii de suporteri, Alessandro del Piero a fost prezentat presei australiene la hotelul Star City din Sydney, unde este cazat in asteptare de a se numai in noua sa acasa. Australienii au fost nerabdatori de a-l primi pe fostul capitan al echipei Juventus, la prezentare fiind prezente cel putin 7 posturi de televiziune. „Ma gandeam ca sosirea mea la Sydney ar fi fost un eveniment important, insa nu credeam ca ar fi fost chiar atat de important”, a declarat Del Piero, care va imbraca tricoul echipei Sydney FC in urmatoarele doua sezoane. Del Piero a mai adaugat: „Sunt fericit ca am reusit sa aduc cu mine aceasta pasiune pentru fotbal. Am ales sa vin aici pentru ca mi-a placut aceasta provocare unica, care mi-a fost prezentata cu pasiune si entuziasm. Eram in cautarea unui proiect unic, diferit de celelalte si nu cred ca puteam nimeri unul mai bun decat acesta”.

Citeste si:  PariuriX.com prezinta lista favoritelor la finala Campionatului European de Fotbal, Euro 2016

Del Piero a fost prezentat si echipei marti si a luat pentru prima oara parte la antrenamentele conduse de antrenorul englez Ian Crook. Echipa sa va debuta in campionat pe 6 octombrie la Wellington, in Noua Zeelanda. Primul meci de acasa, contra echipei Newcastle Jets, a fost mutat pe stadionul olimpic care are o capacitate de 84 de mii de locuri, deoarece clubul se asteapta sa vanda toate biletele. La Sydney se prevede si fundarea unui club de suporteri ai echipei Juventus, intitulat in onoarea lui Del Piero. Noua aventura este doar la inceput, insa in Australia entuziasmul a ajuns la stele.

Vizitati bet365.com pentru ultimele rezultate meciuri din Liga 1 si din strainatate.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*