Agüero ajunge oficial la Barça … să-l convingă pe Messi să prelungească?

aguero

După zece ani la Manchester City, atacantul argentinian Sergio Agüero îi provoacă pe cei de la FC Barcelona. Poate un semn că Lionel Messi își va prelungi în sfârșit contractul …

Cotidianul Sport nu s-a înșelat: Sergio Agüero a avut luni o vizită medicală la FC Barcelona, ​​dovadă fiind fotografiile împărtășite de clubul catalan pe rețelele sale sociale. Atacantul argentinian, care își va sărbători miercuri 33 de ani, a parafat un contract care îl leagă de Barça până în iunie 2023. Are chiar o clauză de eliberare de 100 de milioane de euro. Este puțină întoarcere la domiciliu: Agüero se lansase în Spania, la Atlético de Madrid între 2006 și 2011. A plecat apoi la Manchester City, de unde a plecat ca cel mai bun marcator din istoria clubului și cu cincisprezece trofee sub brațe, inclusiv cinci de campion al Angliei.

Există mai multe motive pentru recrutarea sa. În primul rând, Barça se confruntă cu mari dificultăți economice. Agüero a fost liber de orice contract, care a evitat plata despăgubirilor de transfer. Acesta este și motivul pentru care viitorul fost Lyonnais Memphis Depay este curtat de Barça. Un alt motiv despre care presa catalană crede că știe: prezența lui Lionel Messi la Barcelona. El și Agüero sunt buni prieteni de mult timp. Agüero ar fi fost de acord să poarte tricoul Blaugrana cu condiția ca compatriotul său argentinian să își prelungească într-adevăr contractul. Potrivit celor mai recente informații Sport de acum trei săptămâni, Messi (33 de ani) și anturajul său erau optimisti, la fel ca și managerii săi, cu privire la găsirea unui punct comun. Formalizarea lui Agüero la Barça ar merge în această direcție. Dacă nu se extinde rapid, Messi va rămâne din punct de vedere tehnic fără club de la 1 iulie.

Citeste si:  Fiorentina l-a demis pe Delio Rossi

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*