Boxing Day: Leicester v Man City preview

Boxing Day: Leicester v Man City preview

Nu au reușit să își lingă rănile după înfrângerea suferită contra Crystal Palace, de pe teren propriu, 3-2, dar deplasarea de #BoxingDay pe King Power Stadium speră să fie încununată cu succes pentru Cetățeni.

”Trebuie să ne regăsim, în fotbal se întâmplă și situații de acest gen, ăsta e fotbalul, câteodată mai și pierzi” a declarat Pep Guardiola.
Pentru Vulpi este prilejul de o răzbunare după ce au pierdut la penalty-uri sferturile din Carabao Cup contra lui City.

Leicester este nesigură în folosirea lui Jamie Vardy, refăcut dar cu pregătirea fizică mai precară, Matty James și Daniel Amartey sunt accidentați pentru o perioadă mai îndepărtată.

Citeste si:  Robinho, condamnat pentru viol şi umilirea brutală a unei tinere de 23 ani (motivarea sentinţei)

Man City va putea conta pe mijlocașul Fernandinho, absent sâmbătă, David Silva este în recuperare dar nu va fi disponibil pentru meci. Vincent Kompany și Danilo sunt incerțiiar Benjamin Mendy, genunchi, și portarul Claudio Bravo, călcâiul lui Ahile, stau pe tușă.

La capitolul statistici să amintim că Licester este fără victorii în ultimele patru meciuri din toate competițiile contra Man City, care are doar o înfrângere în ultimele 7 deplasări contra Vulpilor în #Premier. De când au promovat, sezonul 2014-2015, Leicester au pierdut toate cele patru partide de Boxing Day.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Sari la bara de unelte