Boxing Day: Fulham v Wolves preview

Istoria Boxing Day vine din negura timpurilor engleze, este ziua în care cei mai săraci primesc cadouri, în Anglia secolelor 17 și 18 era ziua în care nobilii își lăsau servitorii să meargă să își viziteze familia de Crăciun și primeau o mică atenție.

A rămas o tradiție ca meciurile de fotbal să fie de Boxing Day, astfel toată suflarea din insulă merge pe stadioane pentru a-și susține favoriții.

The Cottagers speră să pună capăt seriei de cinci meciuri fără victorie, dealtfel nu au mai simțit gustul victoriei din primul meci cu Claudio Ranieri pe banca tehnică, 24 noiembrie, 3-2 cu Southampton.
Fulham nu are accidentări noi sau de ultima oră, mijlocașul Andre-Frank Zambo Anguissa s-a recuperat dar Ranieri a declarat că nu îl folosește până când va fi în stare să joace 90 de minute.

Citeste si:  Southampton v Chelsea preview

Wolves nu îl poate folosi pe atacantul Diogo Jota, managerul Nuno Espirito Santo nu este hotărât dacă atacantul este apt pentru o partidă întreagă. Conor Coady și Ryan Bennett sunt suspendați datorită cumului de cartonașe galbene.
La capitolul statistici să amintim că Fulham a câștigat un singur meci din ultimele 10 întâlniri din toate competițiile, Wolves a marcat cel puțin 3 goluri în cinci meciuri din cele 10.
Meciul din #Premier va începe la ora 14.30, fiind deschiderea de Boxing Day.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*