Huddersfield v Leicester preview

huddersfield leicester

Huddersfield și Leicester se întâlnesc pentru prima dată în Premier League iar oamenii lui David Wagner sunt neînvinși pe teren propriu, în acest sezon.

Leicester are ambele deplasări cu înfrângere, la Arsenal și Man United au încasat șase goluri iar oamenii lui Craig Shakespeare au și o înfrângere acasă contra campioanei, Chelsea.

Mijlocașul Kasey Palmer nu va fi prezent în echipa gazdelor, este indisponibil pentru câteva luni datorită unei accidentări la pulpa piciorului. Mijlocașul Jonathan Hogg și fundașul Martin Cranie au șansa de a juca primul meci în Premier după ce au fost recuperați după accidentări. Este încă incertă folosirea atacantului Collin Quaner, forțat să lipsească la înfrângerea de luni cu West Ham.

Citeste si:  Walsall v Portsmouth preview
Leicester nu poate conta pe mijlocașul Matty James, nu s-a antrenat toată săptămâna datorită unei accidentări la călcâiul lui Ahile, iar Christian Fuchs s-a accidentat la antrenament, la ochi, și este în recuperare. Trei jucători au ieșit din infirmerie, Vicente Iborra, Kelechi Iheanacho și Robert Huth, ei fiind apți de a juca.
La capitolul statistici să amintim că Huddersfield a pierdut ultimele șapte meciuri contra Vulpilor, iar în ultimele 11 meciuri directe a încasat măcar un gol. Leicester are cea mai mică posesie dintre toate echipele din Premier League, din acest sezon, 36,6%.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*