Bianca Andreescu crede că ea și Emma Răducanu „s-ar putea ajuta reciproc”. S-au născut în același spital

Bianca Andreescu spune că și-ar dori să poarte o conversație amicală cu Emma Răducanu pentru că simte că s-ar putea ajuta reciproc. Andreescu, 22 de ani, și Răducanu, în vârstă de 20 de ani, au avut drumuri similare la începutul carierei lor.

Andreescu, care a devenit campioană de Grand Slam la Us Open 2019, nu a mai câștigat niciun titlu de atunci. Pe de altă parte, Răducanu nu a avut nicio victorie de când a ajuns până la US Open 2021. „Nu. Dar sincer mi-ar plăcea să vorbesc cu ea din cauza asta, din cauza asemănărilor noastre. Adică, este și ea  româncă. S-a născut în Toronto, ceea ce este super, super nebun. Cu siguranță mi-ar plăcea să vorbesc cu ea, cu siguranță. Poate ne putem ajuta una pe alta”, a spus Andreescu, pentru Tennis365.

Andreescu și Raducanu s-au nascut in acelasi spital

În primul tur de la Miami Open, Andreescu a învins-o pe Răducanu în trei seturi.

Citeste si:  Nick Kyrgios se retrage de la Atlanta

În timpul comentariului meciului, un comentator a declarat că atât Andreescu, cât și Răducanu s-au născut în același spital din Canada.

„Este ciudat. Asta e ciudat. Nu, nimeni nu a spus asta vreodată. M-am născut în Mississauga, spitalul din Mississauga. E o nebunie dacă este cazul. În spitalul acela a fost doi campioni de la US Open. Este destul de mare chestie (râsete)”, a spus Andreescu.

După ce a învins-o pe Răducanu, Andreescu a fost plină de laude pentru britanica de 20 de ani. „Nu știi niciodată la ce să te aștepți – Am venit aici dorind să joc cât mai bine cu ceea ce pot. Emma a jucat extraordinar – este o jucătoare incredibilă și am mult respect pentru ea. Nu am lăsat emoțiile mele negative să ia ce e mai bun din mine. Am rămas pozitivă, am fost foarte energică și nu am renunțat niciodată”, a spus Andreescu. Andreescu deține acum un 2-0 în întâlnirea directă cu Răducanu.