Antrenorul echipei Benfica Lisabona şi-a prezentat demisia după al doilea eşec consecutiv

Antrenorul echipei Benfica Lisabona, Bruno Lage, l-a anunţat pe preşedintele clubului că intenţionează să demisioneze după al doilea eşec consecutiv al elevilor săi, luni seara, pe terenul formaţiei Maritimo Funchal (0-2), în campionatul de fotbal al Portugaliei.

„Antrenorul nostru Bruno Lage mi s-a adresat la finalul meciului cu multă demnitate, pentru a-mi spune: domnule preşedinte, vă prezint demisia mea, pentru că eu consider că lucrurile nu merg bine pentru Benfica. Dacă o acceptaţi, mâine nu voi mai fi antrenorul Benficăi”, a declarat preşedintele Luis Filipe Vieira în sala de presă a stadionului lui Maritimo.

Conform presei locale, Luis Filipe Vieira ar fi decis să accepte demisia tehnicianului în vârstă de 44 ani, aflat în funcţie din ianuarie 2019.

Citeste si:  Udinese l-a imprumutat pe Gelson Fernandes de la St.Etienne

Liderul FC Porto, care s-a impus la limită în partida cu Pacos de Ferreira (1-0), prin golul lui Chancel Mbemba (min. 7), a profitat de noul pas greşit al rivalei Benfica pentru a se distanţa la şase puncte de campioana en titre, cu cinci etape înainte de finalul sezonului.

De la reluarea campionatului lusitan, la începutul acestei luni, Benfica a obţinut o singură victorie, înregistrând totodată două înfrângeri şi două egaluri.

În ultimele zece partide disputate, clubul din Lisabona a înregistrat doar două succese, pe lângă cinci remize şi trei înfrângeri.
AGERPRES

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*