Cu Timo Hübers pacientul zero în fotbalul german, se întrevăd previziuni sumbre asupra desfășurării campionatelor

Cu Timo Hübers de la Hannover 96, prima probă pozitivă a unui jucător de fotbal din ligile profesionale germane, un fel de pacient zero al fotbalului, specialiștii se întreabă dacă consecințele ar putea fi drastic pentru sportul german.

Președintele Helge Leonhardt al echipei din divizia a doua, Erzgebirge Aue, se așteaptă ca sezonul să se încheie prematur din cauza crizei coronavirus. „Presupun că sezonul nu poate fi jucat până la sfârșit. De îndată ce o persoană care este în contact regulat cu o echipă se îmbolnăvește, întreaga echipă trebuie să fie pusă în carantină timp de două săptămâni”, a declarat Leonhardt. ”Este foarte probabil ca jucătorii să se infecteze și atunci întregul plan și întregul joc se vor prăbuși”

Citeste si:  WTA adoptă denumirea comună cu ATP pentru turnee

„Se presupune că Hübers s-a infectat la un eveniment din Hildesheim sâmbătă seara (7 martie 2020)”, a fost un mesaj de la 96. ”Hübers se află în prezent în carantină acasă și nu a avut niciun contact cu coechipierii de la infecția sa „a anunțat Hannover 96.

Dacă informațiile clubului sunt corecte, Hübers a fost infectat numai după meciul cu Nuremberg, din 6 martie 2020. Perioada de incubație pentru bolile respiratorii este de până la 14 zile.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*