Andy Murray: „Mă simt bine, fizicul meu este la fel de bun ca până acum”

Andy Murray

Andy Murray spune că este „la fel de în formă ca niciodată” înainte de încercarea sa de a-și relua cariera la Queen’s, săptămâna aceasta.

Fostul numărul unu mondial a îndurat o perioadă oribilă cu accidentările, de când a fost rănit la șold în timp ce era acasă, acum câțiva ani. El a făcut mai multe încercări nereușite de a reveni la tenisul cu normă întreagă, dar spune că crede cu adevărat că este ceva ce mai poate face și speră că este mai aproape ca niciodată. „În ultimii ani, de câte ori am fost întrebat:„ Cum te simți? ”, Îmi spun:„ Da, mă simt bine ”, a spus Murray pentru The Guardian. „Și apoi se întâmplă ceva. [Dar] da, mă simt bine! Vreau să fiu în formă și să pot juca și cred că voi fi”.

Citeste si:  Sorana Cîrstea a declarat că îi datorează jocul său bun antrenorului Thomas Johansson

„Echipa mea, fizioterapeuții și medicii simt că voi fi. Sunt încântat să joc din nou la Wimbledon, în fața mulțimii. Mi-a fost dor de asta. Toate testele fizice pe care le-am făcut în decembrie și recent arată că starea mea fizică este la fel de bună ca și în trecut. De ce fac toată munca și de ce mă mențin într-o formă excelentă, este deoarece atunci când trec prin cele mai grave probleme, să pot concura în continuare la cel mai înalt nivel „.